2017. január 13., péntek

NEW IN | Be... by BubzBeauty szemhéjpúder paletta

Sziasztok Lányok!
A mai bejegyzésben megmutatok egy szemhéjpúder palettát, amelyet egy olyan Youtube-os beauty blogger /vlogger álmodott meg, akit tinikorom óta követek.



A továbbiakban a Be... by BubzBeauty palettáról fogok mesélni.



Be... by BubzBeauty szemhéjpúder paletta



Külcsín: Gyönyörű, letisztult világos hússzínű dobozka, rosegold csipkével a szélén. Kicsi, könnyű, praktikus és jól záródik. Az elején vannak a fontosabb információk, hátul pedig egy kis leírás.



Belbecs: Kinyitva van benne egy nagy tükör - felette egy kis üzenet - és a 12 mindennap használható szemhéjpúder is. Van köztük matt és fényes, natúr és fémes is, összességében multifunkciós árnyalatok.  

védőfóliával


Szemhéjpúderek: Van fantázianevük (lefordítottam őket), amik direkt ezek lettek, hogy a reggeli készülődés közben jó dolgokra gondoljunk.
Textúra: Puhák, a fényes/fémes árnyalatok kicsit porolnak - főleg az Able... 



Árnyalatok: A fenti közeli képeken látszik, hogy különböző fényes, csillámos és matt szemhéjpúderekkel van tele, plusz a halványlila kicsit holo beütésű is. 

Tartósság: A 8 órát bőven kibírja valamilyen alappal.



Használat: A matt árnyalatok szuperek, van, hogy csak azokat használom, de satírozni is jól lehet velük. A Genuine, Bold árnyalatokkal szeretek még mélyteni a külső v-ben, egész szemhéjra a Grateful, Charismatic, Thoughtful szokott kerülni. Confident alsó pillatőbe, szemöldökcsontra néha használom a Happy vagy a Hopeful árnyalatokat. Sajnos a holos Kind árnyalatot nem tudom érvényesíteni sehogyan sem. Az Able pedig csupa csillám és nehezen marad a szememen.
Plusz tippem: mindig használok alá alapot (Essence I love colour intensifying szemhéjpúder alap), sőt szoktam olyat is csinálni, hogy megcsinálom a satírozást és az ujjammal felviszek a szemhéjam közepére egy kicsit az alapból és arra megy rá a szín - ezzel a módszerrel egész nap a helyén marad a festék. 

Összességében: Kicsit kell vele ügyeskedni/gyakorolni, de gyönyörű sminkeket lehet vele alkotni. A nap végére néhány fényes árnyalat "megkopik". Nem mondom, hogy egy kötelező darab, de elfér a sminkes fiókomban. Ez a paletta kívül-belül én vagyok, kívül a csomagolás belül a natúr-metálos-lilás árnyalatok miatt. November vége óta szinte csak ezt a palettát használom, úgyhogy számomra bevált ez a paletta. 

Megvásárolható: BH cosmetics oldalán, néha akciózzák is...

Shipping: Buborékos levélben jött és nagyjából 2-3 hét alatt meg is érkezett.

Nektek hogy tetszik?
Mulberry

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése