2014. szeptember 25., csütörtök

Újdonság a Sleek-től: Eye & Cheek Palette

Lányok!
Hatalmas hírem van!



A Sleek előrukkolt egy újdonsággal, amiről most gyorsan írnék egy előzetes véleményt. :)
Eye & Cheek Palette

Kitalálták, hogy csinálnak egy "mini-palettát", melyben a korábbi palettákból 4 szín, illetve 2 pirosító lenne benne - utóbbiak, nemcsak a limitált kollekciókból.
Véleményem: Rettenetesen örülök ennek az ötletnek/kezdeményezésnek, hiszen így a limitált szinek mellé pirosítót is kapunk; azonban nem értem, mi alapján rakták össze az árnyalatokat. A továbbiakban leírom az eddig ismert 2 mini-paletta részleteit és belinkelem a hozzá illő Sleek-es bejegyzéseimet a szemhéjpúder palettákról és a pirosítókról is. Így már érteni fogjátok, miért a negítavuma számomra... :)


Egyikről, a Precious Metals-ról még semmit sem tudok, de a többi:
Dancing Til Dusk: bársonyos barna és csillámló villágosbarnák/aranyak az  Au Naturel i-Divine palettából, illetve a Mirrored Pink (fényes, az Aqua kollekcióból való) és Sahara (matt) pirosítóval.
Készletemben van: Mirrored Pink pirosító, teszt róla ITT

See You at Midnight: szinei a Romance i-Divine Palettából valóak, Pomegranate (csillámos) és Antique (szatén, a Vintage Romance kollekcióból való) pirosítóval. Készletemben van: Romance i-Divine paletta, teszt róla ITT; az Antique pirosító kívánságlistás volt, de végül a Catrice 060 Rosewood Forest kifutó darabját vettem meg helyette...


Sleek készletem további darabjai:- Mediterranean kollekció - Monaco Paletta: teszt
- Candy kollekció - i-Candy paletta: teszt
- Oh So Special paletta: teszt
- PPQ Shangri-La kollekció - Respect paletta: teszt
- Vintage Romance i-Divine Paletta: teszt
 

Egyébként most van egy kívánságlistás palettám (Arabian Nights Smoke and Shadows i-Divine), amit meg fogok rendelni magamnak, amint kapható lesz megint a Makeup Plazaban... (^-^)

Ti mit szóltok ehhez a Sleek újdonsághoz?
Tetszik ez az arabos paletta? T
ervezitek a beszerzését vagy már túl vagytok rajta?
Mulberry

1 megjegyzés :

  1. Óóóóó, hát ha ilyen gyönyörűséges paletták lesznek, nehéz lesz ellenállni :) Amúgy sem próbáltam semmit a Sleektől még, pont ideje lenne.

    VálaszTörlés