2013. március 1., péntek

Újragondolva: It's purplicious

Sziasztok!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én imádom a csillámos fedőlakkokat, s most egy kis turpisságot mutatok Nektek. Két azonos nevű topperem is van az Essence-től, mégis különbözőek. 



Ha érdekel a két topper közötti különbség, akkor katt a továbbra.
Korábban a jobboldali lila topper volt meg s mióta lecserélték az Essence lakkokat, a fedőlakkok is másmilyen üvegbe kerültek - hosszabbak, mint a régebbiek.


Tulajdonképpen már az üvegben is látszik a különbség. A régebbi lakkban van kicsi és nagy csillám is, míg az újabban már csak kicsit vannak - kívülről hasonló, mint a Hello Holo, csak a lila a domináns szín.

 
A következő képeken élesben is láthatjátok a toppereket. Alapnak két különböző Catrice lakkot használtam, melyek a SpectaculART kollekció részei és le vannak akciózva.
Az újabb:




És a régebbi topper:





Veletek is előfordult már ilyen?
Mulberry

2 megjegyzés :

  1. Nekem sajna ebből csak az újabb van meg, pedig nagyon szép (talán még joban is tetszik) a régebbi...

    Essence 121 Gold Fever ugyanez a helyzet amúgy... A régi: http://3.bp.blogspot.com/-Oo1BnTJyxPY/UMYwzbdB44I/AAAAAAAAPSc/8KU5LG-t7ZI/s320/ess_ColourAndGo121.png
    Ez megvan, meseszép, apró arany és piros csillámos, imádom.
    Az új: http://www.essence.eu/uploads/tx_nbproductcolours/ess_ColourAndGo121_04.png
    Ez majd meglesz, nagy arany darabok, vagy pelyhek vagy nemtom minek hívjam, és persze apró arany csillámok... Ez is eléggé hívogató :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Color&Go lakkokban nem vagyok otthon, de ezek szerint ott is van ilyen kis turpisság. Egyébként tényleg mindkét verziója jól néz ki. :)
      Meg Essence/Catrice szemhéjpúderekről is olvastam ilyet, hogy azonos név alatt kétféle verzió is fut. Érdemes odafigyelni ilyenekre. :)

      Törlés